Skip to content Skip to footer
Voorwoord

Issera - Een respectabele geschiedenis

Tennisclub Issera werd opgericht in 1954 en is daarmee een van de oudste tennisclubs in West-Vlaanderen.  Sinds de oprichting is de club steeds gevestigd geweest op de prachtige locatie van het Astridpark te Nieuwpoort. De infrastructuur is met de tijd geëvolueerd en is aangepast aan de huidige noden.  We beschikken vandaag over 5 verlichte outdoor tennis terreinen, 3 indoortennis terreinen en 2 padel terreinen.  Met een nieuw clubhuis “Todos Locos” en nieuwe sanitaire voorzieningen hebben we in 2022 een belangrijke stap gezet voor het comfort van onze leden.  In 2004 kregen we, bij ons 50-jarig bestaan, de titel Koninklijke tennisclub Issera.

De outdoor infrastructuur is eigendom van Stad Nieuwpoort waarbij KTC Issera een langlopende concessie heeft.  De indoor faciliteiten zijn eigendom van de club en opgetrokken op een grond die via een erfpacht aan de club ter beschikking werd gesteld.  KTC Issera staat in voor de uitbating en het onderhoud van de hele infrastructuur.  Dat proberen we met de grootste zorg te doen zodat de club een aangename en kwaliteitsvolle omgeving is en blijft voor onze leden en bezoekers.

De club draagt volgende waarden uit: familiaal, vriendelijk, democratisch, gezellig, dynamisch, sportief, clubgevoel, betrokkenheid. We willen zeer graag dat de club van onze leden is, “het is jouw club” met andere woorden.  Dat vertaalt zich ook in de talloze vrijwilligers die paraat staan om te helpen wanneer nodig. Maar ook in de ongedwongen sfeer die steeds aanwezig is op de club.  Genoeg redenen om een bezoek te brengen, te komen spelen of lid te worden.

IMG_1047

Tennisclub te Nieuwpoort sinds 1954

Algemeen

Welkom bij KTC Issera en Nieuwpoortse Padel Club (NPC)

In hartje Nieuwpoort jouw thuis voor tennis- en padelplezier.

Voor jong en oud, voor recreatieve liefhebbers of gemotiveerde competitiebeesten.

IMG_1136

Wij bieden tennis- en padel met perfecte voorzieningen:

  • 5 outdoor gravelcourts
  • een indoorhal met 3 hardcourt terreinen
  • kleedkamers met sanitair
  • 2 padelterreinen badend in het groen
Extra troeven

Daarnaast geniet je bij KTC ISSERA en NPC ook van:

En de daarbij horende ontspanning vind je zeker in Todos Locos, de gezellige sportbar met ruim zonneterras en gevarieerde dranken- en eetkaart.

Kwalitatiefvolle lessen

bij gediplomeerde lesgevers

Leuke kinderkampen

tijdens de schoolvakanties

Voldoende competitie

op ieder niveau