Skip to content Skip to footer

FAQ

Vind snel een antwoord op onze meest gestelde vragen.

Antwoord: Ga naar de rubriek Clubabonnementen in je dashboard op de website van Tennis en Padel Vlaanderen (https://www.tennisenpadelvlaanderen.be/dashboard  ) en download het formulier voor het ziekenfonds.  Dit is al ondertekend door de secretaris, print het af en geef het aan je ziekenfonds.

Antwoord: Ga naar Terreinreservaties op de website van Tennis en Padel Vlaanderen (https://www.tennisenpadelvlaanderen.be/terreinreservaties ).  Daar heb je de optie om je saldo op te laden.

Antwoord: Je bent verzekerd voor kwetsuren die opgelopen worden tijdens het tennissen of tijdens het werken aan je fitheid.  Je moet de aangifte doen in de club waar je lid bent.  De verzekeringspapieren kunnen bekomen worden in Todos Locos en moeten ingevuld toegestuurd worden naar secretaris@issera.be.

Antwoord: Ja, dat kan.  Bij het reserveren kan je via “Zoek gastspeler” een niet-lid opzoeken en selecteren.  Als de speler waarmee je wil spelen geen login heeft bij Tennis en Padel Vlaanderen, dan kan je ook “Onbekende gastspeler” selecteren. Bij het afronden van de reservatie zal je een bedrag voor je gast moeten betalen.  Dit kan zowel online als via je saldo als je dat hebt.

Antwoord: Je kan via https://mijnterrein.be onze club selecteren en dan een tennis- of padelterrein reserveren.  Je zal het bedrag online moeten betalen bij het afronden van de reservatie.

Antwoord: ja, dat kan tijdens de openingsuren van ons clubhuis Todos Locos.

Antwoord: Wij verkopen geen tennis- of padelkledij.  Soms voorzien we clubkledij, dat wordt dan via onze communicatiekanalen aangekondigd.

Antwoord:  bij de annulatie van je terrein volgt er automatisch een terugbetaling van het betaalde bedrag.

Antwoord: Wanneer de terreinen gecanceld worden, krijg je een email.  Zo vermijd je een onnodige verplaatsing naar de club.

Antwoord: Volwassenen kunnen terecht bij S2T@issera.be .  Voor jeugdlessen is dat jeugdbestuur@issera.be.  Vraag gerust na bij de baruitbating, zij kunnen je ook in de goede richting sturen.

Antwoord: Beneden in de gang van de kleedkamers en toiletten staat een zwarte
mand met daarin vergeten of verloren kledij, handdoek etc.

Stuur een email naar secretaris@issera.be. Wij staan er voor open!