Skip to content Skip to footer
Hoegaarden Tennis Interclub

Wat is interclub?

Bij Interclub nemen tennisclubs het onderling tegen elkaar op in een competitie over meerdere speeldagen.
Een club kan meerdere ploegen afvaardigen. Die ploegen vallen onder verschillende puntenreeksen of verschillende leeftijdscategorieën.

Interclub is een officiële competitie van Tennis en Padel Vlaanderen. De resultaten van je Interclubwedstrijden beïnvloeden je persoonlijk      klassement.

Wil je aansluiten bij een ploeg of een ploeg vormen?

Spreek gerust iemand van het bestuur of één van de vele leden aan. Je kan ook mailen naar onze  interclubverantwoordelijke Guy op guy.louis@issera.be. De interclubverantwoordelijke van KTC Issera zorgt voor de inschrijvingen van de Interclubploegen.

 

De Interclub start na de paasvakantie en verloopt in verschillende fases:

Poulefase

Per speeldag speel je met je ploeg thuis of op verplaatsing tegen andere clubs in je poule. Naargelang de resultaten in de poulefase stoot je al dan niet door naar de eindronde.

Eindrondefase regionaal

Je speelt met rechtstreekse uitschakeling tegen andere ploegen die de poulefase overleefden. Als je die eindrondefase wint, ben je met je ploeg West-Vlaams kampioen.

Eindrondefase nationaal

Als winnaar van een regionale eindrondefase in een niet aan leeftijd gebonden reeks, mag je het in september op nationaal niveau opnemen tegen andere regionale kampioenen.
Contacteer ons

Heb je vragen?

Aarzel zeker niet ons te contacteren