Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Historisch hoog ledenaantal voor KTC Issera

De Koninklijke Tennisclub Issera prijkt op het einde van dit werkjaar met een koninklijk hoog ledenaantal. Met 615 leden bereikte onze traditieclub haar hoogste ledenaantal ooit. Tennissen en padellen bij KTC Issera is blijkbaar hot, want de grootste stijging zien we bij het aantal nieuwe leden. Dikke merci aan alle leden voor het vertrouwen.

Hoogste ledental ooit

Sinds de start van de nieuwe metingen in 1989 registreerde Tennis Vlaanderen nooit een hoger ledenaantal bij KTC Issera. Dat cijfer kent sinds twee jaar trouwens een steile opgang. Even nuanceren: wie goed kijkt naar de online grafiek telt 577 leden, maar sommigen zijn ook elders lid en die staan niet in deze statistiek. Het echte ledenaantal bedraagt dus 615.

Grote instroom nieuwe leden

Uit dezelfde statistieken blijkt dat KTC Issera in 2023 172 nieuwe leden verwelkomde. Dat zijn er ruim dubbel zoveel als vorig jaar (69). Zitten de nieuwe indoorhal en de nieuwe padelterreinen daar voor iets tussen? Zeker wel, maar misschien appreciëren lokale tennis- en padelliefhebbers ook het democratische lidgeld, de mooie omgeving, de gezellige sportbar Todos Locos en het warme karakter van de familieclub.

Klaar voor de toekomst

Stijgende ledenaantallen zijn geen vanzelfsprekendheid. Alle sportclubs en socio-culturele verenigingen moeten vechten om hun leden te houden. KTC Issera is klaar voor de toekomst. Niet alleen door de prachtige infrastructuur en faciliteiten, maar ook door het gevarieerde ledenbestand. We zien niet alleen een stijging bij de volwassenen , maar ook een vernieuwde impuls bij de meeste jongerencategorieën.

Dikke merci

Conclusie? KTC Issera is meer dan ooit een levendige club! Aan al onze leden, onze bestuursleden, sponsoren, partners en sympathisanten: dikke merci!